Нашите клиенти

Знам, че винаги мога да разчитам на УСТОИ АД

„Когато започнах да работя с УСТОИ АД не знаех, че пет години по-късно ще продължавам да се обръщам към тях за финансов ресурс“, припомня си Ивалин Стефанов, клиент на УСТОИ АД в с. Староселци. „Смятах, че с една еднократна и сравнително малка сума, ще успея да си помогна и повече няма да имам необходимост от допълнителни средства.“ През годините стопанството на Ивалин Стефанов претърпя голямо развитие. Той стартира с 13 говеда и 30 дка. собствена земеделска земя. Към настоящият момент общият брой на животните е 48. Това се дължи на упорития труд на неговото семейство. Всички те са предприемчиви, инициативни и сплотени.

Ивалин споделя още: „Това, което ми допадна най-много е улеснената процедура по кандидатстване, бързият достъп до средствата и сигурността в тяхното получаване. Разчитам на сътрудничество с УСТОИ още от 2009 г.“ Ивалин Стефанов е изплатил четири броя кредити на обща стойност 22 500 лв. През  годините личното му стопанство се увеличи благодарение на упоритостта на цялото ми семейство и оказаната от екипа на УСТОИ подкрепа.  С част от средствата той закупи земеделска земя, върху която отглежда необходимите за изхранването на говедата култури. Останалите средства бяха предназначени за покупката на селскостопанска техника с цел улеснена обработка на земята и животни довели до повишаване на прихода в домакинството.

 „Знам, че винаги мога да разчитам на УСТОИ АД”, с усмивка казва Ивалин. „Техните служители са отзивчиви и коректни. Винаги мога да обсъдя с тях това, от което се нуждае моето стопанство. Доволен съм, че изтеглените до момента суми отговарят на моите възможности и никога не съм изпитал затруднения в тяхното изплащане.“

Още новини

Как да избегнем финансовите проблеми в условия на извънредно положение?

През последните два месеца всеки от нас се замисля за своето финансово състояние като си задава множество

виж повече

Нов адрес на офис Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от

виж повече

Извънредната ситуация, изисква извънредни решения! УСТОИ Бизнес кредит 1 е близо до вас!

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 продължава своята подкрепа, насочена

виж повече