Новини

Важно за клиентите на УСТОИ Бизнес кредит 1!

Предвид настъпили промени в  обслужващата ни банка, сметката на УСТОИ АД има нов IBAN: BG95UBBS88881000853708. Старият IBAN на сметката ни в несъществуващата вече СИБАНК ще бъде активна до края на 2018 г., но е възможно банкови служители да откажат да обработват суми по нея.

За нашите клиенти ние сме договорили преференциална банкова такса в размер на 1.30 лв. за вноски на суми по банковата ни сметка. Тази договореност следва да бъде уважена от служителите на обслужващата ни банка.

Информирайте ни незабавно за всички случаи на проблеми при разплащания с нас чрез клонове на ОББ АД!

С оглед улесняване на разплащанията с нас, ние подписвахме договор с Изипей. Всеки наш клиент може да внесе дължимата погасителна вноска чрез всяка каса на Изпей при преференциални условия. Важно е вносителят на паричната сума към нас да съобщи своето ЕГН на касата на Изипей, за да може плащането да се отрази веднага и да се възползва от договорените преференциални такси.

Информирайте ни незабавно за всички случаи на проблеми при разплащания с нас чрез каси на Изипей!

С пожелание за успешни бизнес дела!

Екипът на УСТОИ Бизнес кредит 1

Още новини

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Плевен

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 20.04.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Плевен. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на ул.Г.С.Раковски 48. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в Плевен […]

виж повече

Как да избегнем финансовите проблеми в условия на извънредно положение?

През последните два месеца всеки от нас се замисля за своето финансово състояние като си задава множество

виж повече