Новини

Устои бизнес кредит 1 взе участие във финансов бизнес форум за жени предприемачи

Представители на УСТОИ Бизнес кредит 1 взеxa участие във Бизнес форум за жени предприемачи организиран от „Дамски клуб – Бизнес на високи токчета“. Събитието се проведе в София на 08.06.2017г.

Нашите представители изнесоха презентация на тема „Възможности за финансиране на малкия бизнес“. Вниманието на аудиторията беше силно привлечено от възможностите за финансиране, които предлага УСТОИ Бизнес кредит 1, с цел реализиране на бизнес проекти на малкия бизнес.

Освен с възможностите за финансиране по линия на нашето Дружество, с оглед стимулиране на развитието на малкия бизнес, интереса на присъстващите беше насочен и към компанията за безлихвено финансиране „Кажи идеите си на глас“ 2017, която е една от кампаниите на УСТОИ Бизнес кредит 1 с ясно изразена социална насоченост.

Нашите представители проведоха и бизнес викторина, раздадоха подаръци на спечелилите и споделиха полезни съвети с членовете на дамския клуб.

Представянето ни на бизнес форума за жени предприемачи може да гледате тук:

Още новини

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Плевен

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 20.04.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Плевен. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на ул.Г.С.Раковски 48. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в Плевен […]

виж повече

Как да избегнем финансовите проблеми в условия на извънредно положение?

През последните два месеца всеки от нас се замисля за своето финансово състояние като си задава множество

виж повече