Новини

УСТОИ Бизнес кредит 1 взе участие във ФЕРМЕР ЕКСПО РАКОВСКИ 2018г.

На 12-ти и 13-ти октомври за втора поредна година се проведе ФЕРМЕР ЕКСПО РАКОВСКИ 2018г. Тази година акцент на събитието бе създаването на връзка между иновациите и животновъдството в България. Официални гости на събитието бяха г-н Румен Порожанов, Министър на земеделието, храните и горите, г-жа Мария Габриел, Еврокомисар, г-н Владимир Уручев Евродепутат.

Целите на организаторите за изложението и този година бяха да:

  • покажат животни с високи селекционни и продуктивни качества;
  • повишат осведомеността на малките и средни животновъди за значимостта и приложимостта на иновации, в частност дигиталните;
  • съберат на едно място и представят европейски и български добри практики в полето на внедрените иновации, както и ускори процеса по обмяната им;
  • представят добри практики в сферата на късите вериги на доставки и фермерски храни;
  • представят самобитната красота на местния фолклор и традиционните храни
  • направят връзка наука-образование-практика;

Форумът се проведе на пазара за живи животни, кв. Секирово в гр.Раковски като ние от УСТОИ Бизнес кредит 1 взехме участие като изложители в събитието, за да представим пред участващите земеделски стопани нови възможности и алтернативи, за финансиране на техните бизнес идеи за развитие.

На изложението бяха представени млади животни – говеда, биволи, кози, овце, така и достиженията при отглеждането на комерсиалните породи, развъждани в България, включително и традиционни български породи коне и кучета. Внимание привлякоха изложените от фермеите собствено производство млечни, месни и пчелни продукти..

Организаторите допълнително инициираха и провеждането на Фестивал на селската кухня „Вкусовете от вчера“. На Фестивала населените места от района представиха кулинарните си традиции и характерни народни носии. Паралелно с това бе изнесена и фолклорна програма от самодейци от област Пловдив и бяха представени различни демонстрации по приготвяне на традиционни местни храни – лютеница, катми, прясно сирене и кашкавал, сладък суджук и др.

За нас УСТОИ Бизнес кредит 1 беше удоволствие да бъдем част от Изложението и Фестивала в гр. Раковски, като успехяме да привлечем сериозен интерес към предоставяните от нас възможности за финансиране на малкия бизнес. Радваме се, че успяхме да зарадваме много от участниците с промоционални подаръци, както и да поднесем специален подаръчен ваучер на един от участвалите земеделски стопани.

„ФЕРМЕР ЕКСПО РАКОВСКИ 2018” се организира за втора поредна година, и се надяваме изложението да се превърне в традиция.

Още новини

Как да избегнем финансовите проблеми в условия на извънредно положение?

През последните два месеца всеки от нас се замисля за своето финансово състояние като си задава множество

виж повече

Нов адрес на офис Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от

виж повече

Извънредната ситуация, изисква извънредни решения! УСТОИ Бизнес кредит 1 е близо до вас!

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 продължава своята подкрепа, насочена

виж повече