Любопитно

Устои Бизнес кредит 1 на фокус!

Решихме да ви представим колеги от нашия екип, за да опознаете кой е „Експерта за бизнес кредитиране“ от УСТОИ, кои са хората, които стоят зад вашите успешни бизнес проекти.

Представяме ви Вилимира,  Мениджър в УСТОИ Бизнес кредит 1 или както я описват колеги и клиенти „Зареждаща! Мотивираща и много взискателна“.

Вили, ще ни споделиш ли къде си родена? Ще ни разкажеш ли нещо повече за детството си?

Родена съм в гр. Никопол, но детските си години прекарах в с. Бацова махала. Те оставиха силен и ярък отпечатък в моето съзнание. Заедно със сестра ми лудувахме през летните ваканции на село където успяхме да се научим, че не всичко в живота го получаваш наготово – трябва да се потрудиш, да вложиш усилие и да бъдеш последователен. За мен баба ми и дядо ми винаги са били и все още са личен пример за честност и трудолюбивост.

Ти си завършила „Аграрна Икономика“ в Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов. Как избра тази специалност и предполагала ли си някога, че наученото ще ти бъде изключително полезно сега?

Тук огромна роля има баща ми – много силен и успял в моите очи човек. Избрах Стопанска академия именно заради неговия личен пример, тъй като той е техен възпитаник.  Избрах доста трудно специалността, но мисля, че определено съм направила правилен избор, защото след като започнах работа в УСТОИ Бизнес кредит 1 реално имах възможност да приложа теорията с практика.

Работата ми със земеделските производители в Плевенския край също така ми показа, че написаното в „дебелите учебници“ не е толкова лесно, колкото изглежда. Хората, с които се срещам ежедневно водят собствена борба за оцеляване като влагат цялата си енергия и воля, а това го няма в нито един учебник по икономика.

Знаем, че в работата си перфекционист. А каква си  в личен план?

Като типичен представител на зодия Дева правя минимум по три неща едновременно, но и трите „под конец“.

Все пак използвам личното си време предимно за почивка, но само и единствено, когато съм въдворила ред … навсякъде. Обичам хората около мен да са заети, за това и раздавам доста разпореждания и то понякога съвсем неволно – може би е професионално изкривяване.

Освен перфекционист по реда, в къщи съм и перфекционист в кухнята. Там никога не правя компромис.

Ще ни споделиш ли, кое е най-вълнуващото ти преживяване, което свързваш с положителни емоции?

Незабравимо за мен остава едно „шантаво“ пътешествие с колегите от офиса ни в Плевен в Южна България. И по-специално факта, че те успяха да качат човек „традиционалист“ /като мен/ на джип Off Road JJJ . Определено не бих се описала като авантюрист, но това изживяване събужда в мен изключителни емоции и до днес.

Кое те мотивира да продължаваш напред и да не се отказваш от целите си?

Интересно, същият въпрос получавам често от моите колеги ….  За момента нямам висша цел, която да ме движи. Сама по себе си съм си достатъчен мотиватор за постигнатите резултати. Личните ми амбиции да знам , да съм информирана и да успявам в това, с което се занимавам, са ми били достатъчен стимул да искам да постигам повече. Нямам формула за това, бих казала че съм такъв човек, който е непримирим с малкото и не бих се задоволила от оценка „добре се справяш…“ Изхождам от факта, че всеки клиент заслужава качествено обслужване подсигурено от професионалист!

Имаш ли любима книга и кой е любимия ти цитат от нея?

Книгите са много. Любима мисъл:„97% от хората, които се отказват твърде рано, са наети от 3% от тези, които Никога не се отказват!“ Леонардо ди Каприо.

Ако трябва да се опишеш с три ключови думи, кои биха били те?

Силна – Организирана – Последователна

А как би описала успеха – опитай пак с три думи?

Невъзможното винаги е възможно!

Какво послание би искала да отправиш към всички предприемачи, с които работим?

Не знам дали съм подходящия човек, който би могъл да дава съвети на малкият бизнес…

Но следствие на многото проведени разговори с предприемачи бих казала на бизнеса:

Мисля си, че много неща стоят между нас и успеха – обстоятелства, хора, пари… Но истината е, че само едно нещо ни пречи да стигнем там, където искаме – и това сме самите ние! Най-голямата победа не е да превъзмогнеш пречките, които животът поставя на пътя ти. Най-голямата победа е да превъзмогнеш себе си, собственото си недоверие, собствения си песимизъм!

А какво би било твоето послание към нас, екипа на УСТОИ Бизнес кредит 1?

Ако всички ние заедно дадем по нещо в екстра и спрем да се вглеждаме егоистично предимно в себе си, ще успяваме повече и ще се радваме дълго на тези ни успехи!

Още новини

Празнично работно време

Уважаеми клиенти, вашето искане за кредит ще бъде разгледано в първите работни дни на 2024г. Екипът на УСТОИ ЕАД Ви пожелава Весели Коледни и Новогодишни празници

виж повече

Сигурност, бързина и модерни технологии: УСТОИ обединява сили с Evrotrust

Водени от приоритета да осигуряваме само най-качественото обслужване за всички наши клиенти, УСТОИ ГРУП Ви предоставя възможност за изцяло дигитални процеси при обработка на документация. По този начин спестявате време, усилия и средства, а Вашите лични данни (и тези на Вашия бизнес) се съхраняват и употребяват при максимално ниво на защита. *Вече можете да се […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече