Любопитно

Устои Бизнес кредит 1 на фокус! Разговор с Петя

Петя е неочаквано добра комбинация – Експерт по бизнес финансиране, съпруга и майка. И както тя казва: „Неуморна съм в това да  помагам на хората и да търся справедливост!“

Да, това е тя Петя. Те е в екипа ни от повече от 5 години и с времето се е доказала не само като професионалист в работата си, но и като човек, на когото може да се доверите и да сте сигурни, че тя ще направи всичко възможно, за да реализирате плановете и идеите си в бизнеса.

Ако все още не сте имали възможността да работите и да опознаете добре Петя, сега имате възможност да го направите.

Петя, ще ни споделиш ли нещо повече за себе си?

Много мислих, какво да споделя за себе си и ще се опитам да ви разкажа най – важното и интересното за мен, което осмисля живота ми и ме прави истински щастлив и пълноценен човек. Много са нещата от живота, които карат усмивката на лицето ми да сияе, но едни от най-важните неща са моето семейство, приятелите и пътуванията.

Аз съм един доста емоционален, усмихнат и положително настроен човек. Близките и приятелите ми ме познават, както непоправим оптимист. Неуморна в това да помагам на хората и да търся справедливост, както е типично за зодията ми – Везни.

А какво е твоето образование? Какво и къде си завършила?

Завърших своята Магистратура „Финансов Мениджмънт“ в Стопанска Академия „Д. А. Ценов“ гр. Свищов. Избрах Академията заради престижа и качеството на образованието, с което се слави. Благодарение на образованието, което получих се чувствах изключително добре подготвена и уверена в старта на професионалното ми развитие.

В момента работиш с много земеделски стопани в района на Плевен. Какво научи от тях?

От къде да започна, не е само едно. Всеки ден научвам по нещо ново, но най-важното и основното, което научих и взех от тях е следното – човек не трябва да се предава и да продължава да работи, независимо от трудностите и предизвикателствата – човек трябва да има вяра. Трябва да се върви напред, каквото и да се става!

Ще ни споделиш ли, кое е най-вълнуващото ти преживяване, което свързваш с положителни емоции?

Има толкова много положителни неща, за които се сещам в момента, но ако трябва да съм честна мисля, че най-положителното преживяване в живота ми е момента, в които станах родител.

Кое е нещото или кои са хората, които те мотивират да продължаваш напред и да не отказваш от целите си?

Обичам да съм многословна, но тук ще бъда възможно най- кратка и събрана –

Моето семейство е най- важното и истинското нещо в живота ми. Имам прекрасен съпруг и изключителна дъщеря.

Имаш ли мото в живота и какво е то?

„Аз искам, щом искам значи мога и щом мога ще го направя – ще догоня целта си“.

Или  иначе казано – Не се отказвам, колкото и да ми е трудно.

Как би се описала с три думи?

Вечният справедлив оптимист J

А как би описала колегите си? Опитай отново с три думи.

Положителни, усмихнати и можещи!

Какво послание би искала да отправиш към всички предприемачи, с които работим?

Да продължават да преследват целите си. Вечер да заспиват с мечта и сутрин да се събуждат с цел, която да преследват и осъществят. И да вярват!  

А какво би било твоето послание към нас, екипа на УСТОИ Бизнес кредит 1?

На първо място бих искала да благодаря на екипа за уважението, възможността и за това че сме заедно повече от 5 години.

Искам да им пожелая да здрави, да бъдат себе си, да продължаваме да работим заедно в екип и винаги да си помагаме независимо от ситуацията.

Още новини

Празнично работно време

Уважаеми клиенти, вашето искане за кредит ще бъде разгледано в първите работни дни на 2024г. Екипът на УСТОИ ЕАД Ви пожелава Весели Коледни и Новогодишни празници

виж повече

Сигурност, бързина и модерни технологии: УСТОИ обединява сили с Evrotrust

Водени от приоритета да осигуряваме само най-качественото обслужване за всички наши клиенти, УСТОИ ГРУП Ви предоставя възможност за изцяло дигитални процеси при обработка на документация. По този начин спестявате време, усилия и средства, а Вашите лични данни (и тези на Вашия бизнес) се съхраняват и употребяват при максимално ниво на защита. *Вече можете да се […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече