Новини

Устои АД взе участие в 13-тото пчеларско изложение в гр. Плевен

От 12 до 15.02.2015г. в гр.Плевен се проведе Международно изложение по пчеларство 2015 – Плевен. Министърът на земеделието г-жа Десислава Танева и председателя на Народното събрание г-жа Цецка Цачева откриха тринадесетото поред изложение в страната.

На него присъстваха пчелари от цяла България, Турция, Гърция, Сърбия, Англия, Полша, Франция, Финландия, Италия, Румъния, Унгария, Белгия, Украйна, Дания, Китай и Пакистан. Пчеларското изложение утвърди Плевен като водещ национален център в добиването на мед.

Редом с всички посетители, екипът на УСТОИ / Бизнес кредит 1 отбеляза този важен ден заедно със свои дългогодишни партньори. Събитието включваше дискусии със земеделски производители на мед и пчеларско оборудване, търсещи възможности за допълнително финансиране на свои бизнес идеи за развитие.

Присъстващите представители на малкия бизнес в региона на Плевен и цялата страна изразиха мнение за придизвикателствата, с които се сблъскват ежедневно в търсенето на финансов ресурс – променливи и неясни условия по кредитиране, изисквания за непосилни обезпечения, множество документи за кандидатстване и висока цена на кредитите.

Професионални пчелари, които Дружеството подкрепя вече няколко години подред, представиха на свои колеги от цялата страна, предимството им при работа сУСТОИ / Бизнес кредит 1. Благодарение на финансови средства, предоставяни от Дружеството по линия на Европейския Инвестиционен Фонд, нашите партньори развиват успешно своята дейност! Представянето доведе до засилен интерес сред собствениците на малък бизнес в страната към това да инвестират в своите идеи през новата 2015г.  

Ние от УСТОИ / Бизнес кредит 1 изразяваме своята подкрепа и желание за сътрудничество с всички производители, търсещи промяна и реализация на своите идеи за развитие!

Още новини

Празнично работно време

Уважаеми клиенти, вашето искане за кредит ще бъде разгледано в първите работни дни на 2024г. Екипът на УСТОИ ЕАД Ви пожелава Весели Коледни и Новогодишни празници

виж повече

Сигурност, бързина и модерни технологии: УСТОИ обединява сили с Evrotrust

Водени от приоритета да осигуряваме само най-качественото обслужване за всички наши клиенти, УСТОИ ГРУП Ви предоставя възможност за изцяло дигитални процеси при обработка на документация. По този начин спестявате време, усилия и средства, а Вашите лични данни (и тези на Вашия бизнес) се съхраняват и употребяват при максимално ниво на защита. *Вече можете да се […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече