Новини

Устои АД отвори нов, модерен офис в Плевен

УСТОИ АД отвори нов, модерен офис в Плевен на ул. Иван Вазов 12. Церемонията откри Изпълнителният директор на дружеството г-н Павел Велев. На събитието се събра екипа на финансовата институция.  Откриването на новия офис е резултат от разрастването на компанията и на броя на клиентите й в Област Плевен.  Офисът и корпоративната му визия са свързани с новата търговска марка БИЗНЕС КРЕДИТ 1, чрез която компанията вече представя услугите си.

УСТОИ АД  е продължител на програма за микрофинансиране, започнала през 1998 г. Разрастването на дружеството е постигнато с финансовата подкрепа на Американската агенция за международно развитие (USAID). През 2009 г. УСТОИ АД се регистрира към БНБ като небанкова финансова институция по Закона за кредитните институции. Дружеството има офиси в 7 града в България.  До днес то е отпуснало над 45 500 кредита на обща стойност над 60 млн. лева.

УСТОИ АД се развива, за да подкрепя дребните предприемачи. Мисията му е да предоставя финансови възможности на малкия бизнес в България, за да реализира идеите си на изгодна цена и да повишава доходите си.

В продължение на 12 г. УСТОИ АД е надежден партньор и постоянен източник на финансиране на дребните предприемачи в Плевен и областта. От началото на 2012 г.  дружеството насочи активно финансовата си подкрепа и към земеделските производители. В рамките на 1 година то съдейства на много земеделски производители в сферата на животновъдството и растениевъдството да осъществят идеите си на изгодна цена.  Солиден финансов ресурс беше предоставен за закупуване на земеделска земя, сгради, селскостопанска техника, животни, фураж, торове и препарати, както и за обединяване на текущи задължения.

Според проучване сред клиентите УСТОИ АД в Плевен, те се доверяват на компанията и я избират като свой партньор най-вече заради коректността във взаимоотношенията, ясните и точни условия, изгодния фиксиран лихвен процент и възможността да ползват финансова подкрепа до 65 000 лв.

УСТОИ АД кани всички свои настоящи и бъдещи клиенти в новия си офис, за да продължи да подкрепя идеите на малкия бизнес в Плевен.

Още новини

Празнично работно време

Уважаеми клиенти, вашето искане за кредит ще бъде разгледано в първите работни дни на 2024г. Екипът на УСТОИ ЕАД Ви пожелава Весели Коледни и Новогодишни празници

виж повече

Сигурност, бързина и модерни технологии: УСТОИ обединява сили с Evrotrust

Водени от приоритета да осигуряваме само най-качественото обслужване за всички наши клиенти, УСТОИ ГРУП Ви предоставя възможност за изцяло дигитални процеси при обработка на документация. По този начин спестявате време, усилия и средства, а Вашите лични данни (и тези на Вашия бизнес) се съхраняват и употребяват при максимално ниво на защита. *Вече можете да се […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече