Новини

Устои АД отвори нов, модерен офис в Плевен

УСТОИ АД отвори нов, модерен офис в Плевен на ул. Иван Вазов 12. Церемонията откри Изпълнителният директор на дружеството г-н Павел Велев. На събитието се събра екипа на финансовата институция.  Откриването на новия офис е резултат от разрастването на компанията и на броя на клиентите й в Област Плевен.  Офисът и корпоративната му визия са свързани с новата търговска марка БИЗНЕС КРЕДИТ 1, чрез която компанията вече представя услугите си.

УСТОИ АД  е продължител на програма за микрофинансиране, започнала през 1998 г. Разрастването на дружеството е постигнато с финансовата подкрепа на Американската агенция за международно развитие (USAID). През 2009 г. УСТОИ АД се регистрира към БНБ като небанкова финансова институция по Закона за кредитните институции. Дружеството има офиси в 7 града в България.  До днес то е отпуснало над 45 500 кредита на обща стойност над 60 млн. лева.

УСТОИ АД се развива, за да подкрепя дребните предприемачи. Мисията му е да предоставя финансови възможности на малкия бизнес в България, за да реализира идеите си на изгодна цена и да повишава доходите си.

В продължение на 12 г. УСТОИ АД е надежден партньор и постоянен източник на финансиране на дребните предприемачи в Плевен и областта. От началото на 2012 г.  дружеството насочи активно финансовата си подкрепа и към земеделските производители. В рамките на 1 година то съдейства на много земеделски производители в сферата на животновъдството и растениевъдството да осъществят идеите си на изгодна цена.  Солиден финансов ресурс беше предоставен за закупуване на земеделска земя, сгради, селскостопанска техника, животни, фураж, торове и препарати, както и за обединяване на текущи задължения.

Според проучване сред клиентите УСТОИ АД в Плевен, те се доверяват на компанията и я избират като свой партньор най-вече заради коректността във взаимоотношенията, ясните и точни условия, изгодния фиксиран лихвен процент и възможността да ползват финансова подкрепа до 65 000 лв.

УСТОИ АД кани всички свои настоящи и бъдещи клиенти в новия си офис, за да продължи да подкрепя идеите на малкия бизнес в Плевен.

Още новини

Как да избегнем финансовите проблеми в условия на извънредно положение?

През последните два месеца всеки от нас се замисля за своето финансово състояние като си задава множество

виж повече

Нов адрес на офис Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от

виж повече

Извънредната ситуация, изисква извънредни решения! УСТОИ Бизнес кредит 1 е близо до вас!

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 продължава своята подкрепа, насочена

виж повече