Нашите клиенти

Трябват пари, за да направиш пари

От ученик Иван Александров е свикнал да се грижи сам за прехраната си, като непрестанно работи като спасител или търговец за различни фирми. Амбицията и потребността от развитие подтикват Иван да стартира свой собствен бизнес. Така, през 2001 г. с помощта на спестени пари и малко помощ от семейството Иван отваря първия си магазин за храни и аксесоари за домашни любимци в град Горна Оряховица. Благодарение на силното желание за развитие и търговския нюх на Иван за десет години магазините вече са 3, като освен в Горна Оряховица търговски обект под общ бранд има и във Велико Търново. Магазинът, намиращ се в бившата българска столица се характеризира като единствен по рода си в областта. Площта му е над 300 кв.м., като предлага на любителите на домашни животни изключително богат избор от храни и аксесоари. Иван споделя с гордост: “Предлагаме всичко, за каквото и да се сетиш в областта на аксесоарите и храните за домашни любимци”.

За първи път Иван се среща с екипа на БИЗНЕС КРЕДИТ 1/УСТОИ АД през 2003 г. Тогава, Дружеството се оказва единствената финансова компания, готова да му се довери и финансира бизнеса му. Постепенно с разрастването си Иван започва и успешно партньорство с банки. Той разказва, че никога не се е страхувал да рискува и затова не се е притеснявал да ползва заемни средства, за да развие бизнеса си. Иван споделя своето отношение към кредитите: „Трябват ми пари, за да правя пари!

Oтдавнашна мечта на Иван е да има собствен аквапарк. Именно тя го среща отново с екипа на БИЗНЕС КРЕДИТ 1/УСТОИ АД чрез кампанията „Кажи идеите си на глас“. 

Така, той решава да реализира идеята си, използвайки закупения специално за тази цел имот в с. Драгижево. Иван Александров решава, че дори да не спечели безлихвено финансиране би избрал отново БИЗНЕС КРЕДИТ 1/УСТОИ АД за партньор, защото познава организацията, условията са изгодни и стартира процедура по кандидатстване още преди да излязат резултатите от окончателното класиране в конкурса. Максимата на Иван, гласяща „Дай, за да вземеш“ отново се оказва вярна и бизнес идеята му на стойност 25 000 лв. печели безлихвено финансиране. Сега, ние от екипа на БИЗНЕС КРЕДИТ 1/УСТОИ АД, както и жителите на гр. Велико Търново сме в очакване на новия летен сезон, за да си подарим релаксиращ уикенд в новостроящия се аквапарк.

Поздравяваме Иван Александров за смелостта да реализира мечтата си и му пожелаваме успех в предприетото начинание!

Още новини

Как да избегнем финансовите проблеми в условия на извънредно положение?

През последните два месеца всеки от нас се замисля за своето финансово състояние като си задава множество

виж повече

Нов адрес на офис Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от

виж повече

Извънредната ситуация, изисква извънредни решения! УСТОИ Бизнес кредит 1 е близо до вас!

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 продължава своята подкрепа, насочена

виж повече