Новини

Te се състезаваха и спечелиха конкурса „Кажи идеите си на глас”

Конкурсът „Кажи идеите си на глас“ е уникална за страната кампания на Бизнес кредит 1 / УСТОИ АД,която дава възможност на собствениците на малък бизнес в Северна България да реализират своите идеи с помощта на безлихвено финансиране и по този начин да направят бизнеса си още по-печеливш.

Кампанията се организира за втора поредна година и награждава два пъти повече предприемчиви собственици на бизнес, предоставяйки 10 безлихвени кредита.

Поздравяваме десетте финалисти на първо класиране:

Велико Търново:

    Елка Иванова, Идея: „Енергийна ефективност в производствен цех“
    Мариана Николова, Идея: „Fresh Smoothie House”
    Нико Зангов, Идея: „По-здравословно и екологично производство“
    Цветомир Игнатов, Идея: „Да се храним с български продукти“
    Димитър Витанов, Идея: „Инвестиране в биопроизводство“

Плевен:

    Галин Пенков, Идея: „Икономния“
    Вяра Михайлова, Идея: „Мини мандра”
    Валентин Грижов, Идея: „Бизнес конструкции“
    Петър Христов, Идея: „Играем и се учим“
    Анелия Йотова, Идея: „Сладко изкушение“

Финалистите бяха определени от комисия, състояща се от тричленно жури. Идеите бяха оценени съгласно обявените критерии, а именно:

    Оригиналност на идеята;
    Реализируемост на идеята;
    Очакван положителен ефект върху паричните потоци на бизнеса;
    Последващ положителен социален ефект;

Честито на печелившите!

Всеки от тях може да се възползва от безлихвен кредит за осъществяване на своята идея! Пожелаваме им успех и се надяваме съвсем скоро да станем свидетели на реализацията на печелившите им идеи!

В срок до 15.07.2015 г. всеки от победителите следва да подаде искане за кредит в съответния офис на Дружеството.

Важно! Кредитоискателите трябва да отговарят на изискванията на Бизнес кредит 1 / УСТОИ АД от гледна точка на кредитна история, размер на бизнес, предложено обезпечение и условия за кандидатстване. В случай, че обявените победители в конкурса по някаква причина не успеят да покрият изискванията, Дружеството ще обяви второ класиране в срок до 30.07.2015 г.

Благодарим на всички участници за смелостта и доверието!

ВАЖНО за всички участници

В Бизнес кредит 1/ УСТОИ АД вярваме, че смелостта, инициативността и предприемчивото мислене трябва да се възнаграждават. Поради тази причина и тази година решихме да дадем поощрителна награда на всички клиенти, участвали в конкурса и  чиито идеи отговарят на изискванията  –възможност да осъществи идеята си на промоционална цена – до ДВА пъти по-нисък лихвен процент. Срокът за подаване на искания за кредит е 30.07.2015 г.

Още новини

Празнично работно време

Уважаеми клиенти, вашето искане за кредит ще бъде разгледано в първите работни дни на 2024г. Екипът на УСТОИ ЕАД Ви пожелава Весели Коледни и Новогодишни празници

виж повече

Сигурност, бързина и модерни технологии: УСТОИ обединява сили с Evrotrust

Водени от приоритета да осигуряваме само най-качественото обслужване за всички наши клиенти, УСТОИ ГРУП Ви предоставя възможност за изцяло дигитални процеси при обработка на документация. По този начин спестявате време, усилия и средства, а Вашите лични данни (и тези на Вашия бизнес) се съхраняват и употребяват при максимално ниво на защита. *Вече можете да се […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече