Новини

Продължаваме заедно в с. Поликраище

Ние, екипът на БИЗНЕС КРЕДИТ 1 / УСТОИ АД, се стремим да сме винаги близо до нашите клиенти, да споделяме с тях хубавите моменти и да ги подкрепяме в справянето с предизвикателствата.

Стремежът ни да градим надеждно партньорство с клиентите, с които работим и опитът ни ни научиха, че в основата на успешния бизнес винаги стоят доверието и човешките взаимоотношения.

Гордеем се, че успяваме да накараме нашите партньори да разберат смисъла на това, което правим! Свидетелство за това е поканата, която получихме и не се поколебахме да приемем – да споделим  емоцията в честването на ежегодния празник на с. Поликраище!
Всяка година, през последната неделя на м. Юли, с. Поликраище чества своя празник, който е и празник на църквата Св. Великомъченица Марина.

За да споделим радостта от празника и да допринесем за веселото настроение за първа година организирахме детски игри за най-малките жители на селото.

Благодарение на многото жизнерадостни и засмени деца, изпълнени с ентусиазъм и очакване, успяхме да създадем истинска забава, изпълнена със състезания, спортен дух и много усмивки. Програмата бе изпълнена с много танци, песни, игри и устремени победители, които се пребориха за предварително подготвените от нас награди.

Всички малки и засмени участници получиха и утешителни символични и вкусни награди за своята смелост.

Благодарим на с. Поликраище за гласуваното доверие и възможността да споделим с вас този светъл празник!

Продължаваме заедно!

Още новини

Как да избегнем финансовите проблеми в условия на извънредно положение?

През последните два месеца всеки от нас се замисля за своето финансово състояние като си задава множество

виж повече

Нов адрес на офис Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от

виж повече

Извънредната ситуация, изисква извънредни решения! УСТОИ Бизнес кредит 1 е близо до вас!

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 продължава своята подкрепа, насочена

виж повече