Новини

Продължаваме заедно в с. Поликраище

Ние, екипът на БИЗНЕС КРЕДИТ 1 / УСТОИ АД, се стремим да сме винаги близо до нашите клиенти, да споделяме с тях хубавите моменти и да ги подкрепяме в справянето с предизвикателствата.

Стремежът ни да градим надеждно партньорство с клиентите, с които работим и опитът ни ни научиха, че в основата на успешния бизнес винаги стоят доверието и човешките взаимоотношения.

Гордеем се, че успяваме да накараме нашите партньори да разберат смисъла на това, което правим! Свидетелство за това е поканата, която получихме и не се поколебахме да приемем – да споделим  емоцията в честването на ежегодния празник на с. Поликраище!
Всяка година, през последната неделя на м. Юли, с. Поликраище чества своя празник, който е и празник на църквата Св. Великомъченица Марина.

За да споделим радостта от празника и да допринесем за веселото настроение за първа година организирахме детски игри за най-малките жители на селото.

Благодарение на многото жизнерадостни и засмени деца, изпълнени с ентусиазъм и очакване, успяхме да създадем истинска забава, изпълнена със състезания, спортен дух и много усмивки. Програмата бе изпълнена с много танци, песни, игри и устремени победители, които се пребориха за предварително подготвените от нас награди.

Всички малки и засмени участници получиха и утешителни символични и вкусни награди за своята смелост.

Благодарим на с. Поликраище за гласуваното доверие и възможността да споделим с вас този светъл празник!

Продължаваме заедно!

Още новини

Празнично работно време

Уважаеми клиенти, вашето искане за кредит ще бъде разгледано в първите работни дни на 2024г. Екипът на УСТОИ ЕАД Ви пожелава Весели Коледни и Новогодишни празници

виж повече

Сигурност, бързина и модерни технологии: УСТОИ обединява сили с Evrotrust

Водени от приоритета да осигуряваме само най-качественото обслужване за всички наши клиенти, УСТОИ ГРУП Ви предоставя възможност за изцяло дигитални процеси при обработка на документация. По този начин спестявате време, усилия и средства, а Вашите лични данни (и тези на Вашия бизнес) се съхраняват и употребяват при максимално ниво на защита. *Вече можете да се […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече