Новини

Ново класиране за 2017 г.

Конкурсът „Кажи идеите си на глас“ 2017 г. предостави възможност на собствениците на малък бизнес да се възползват от възможността за безлихвено финансиране на техните проекти и идеи.

Устои Бизнес кредит 1 вече предоставя на участници в конкурса средствата, които бяха поискани в одобрени и класирани от комисията кандидатури.

Всички останали класирани участници в „Кажи идеите си глас“ 2017 също получават възможност за реализиране на бизнес проектите си, като получат финансиране на преференциални условия.

Ето и кои са първите подгласници на победителите, които получават възможност за безлихвено финансиране на своите бизнес проекти:

1. Тодор Николов,  Велико Търново се класира като първи подгласник с идеята си „Цех за европалети и пелети“

2. Вълко ВълчевВелико Търново спечели възможност за реализация на проекта си „Модернизиране на моята ферма от 3-та в 1-ва категория“

3. Елизабет ЯкуповаСофия се класира с идеята си „Българско народно творчество“

4. Велизар ВитковПлевен се класира с идеята си „Магазин за месо“

Всеки от тях може да се възползва от предоставената възможност за осъществяване на своя проект като в срок до 15.09.2017 г. подаде искане за бизнес финансиране в съответния офис на Дружеството.

Честито на печелившите! 

Още новини

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Плевен

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 20.04.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Плевен. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на ул.Г.С.Раковски 48. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в Плевен […]

виж повече

Как да избегнем финансовите проблеми в условия на извънредно положение?

През последните два месеца всеки от нас се замисля за своето финансово състояние като си задава множество

виж повече