Новини

На 17.12.2016 г. Устои бизнес кредит 1 откри официално своя нов офис във Велико Търново

На тържеството бяха поканени членовете на екипа, както и наши клиенти на офиса, които имаха възможност да обменят мнения и опит. Всички те бяха посрещнати и поздравени от Изпълнителния директор Павел Велев и Славка Тодорова, Oтговорник на офиса в Търново.

Новият офис бележи и нов етап в 15 годишното присъствие на УСТОИ в стара ни столица. Отбелязани бяха постиженията на Дружеството през годината, като се акцентира върху създаването на Бизнес клуб „УСТОИ”, проведения за трета поредна година конкурс „Кажи идеите си на глас”, който дава възможност за безлихвено финансиране за бизнес проекти. Представена бе и новата възможност за онлайн кандидатстване за бизнес кредит, достъпна от няколко месеца на нашата интернет страница и даваща бърза възможност на заинтересувани собственици на бизнес да получат предварително одобрение на исканото финансиране.

След представяне на постигнатото през годината, дойде ред и на нашите ангажименти. Ангажирани сме в близко бъдеще да увеличим обхвата на Бизнес клуб УСТОИ, като организираме специализирани бизнес-обучения, усъвършенстваме платформата за on-line контакти между нашите клиенти, да осигурим предоставяне на специализирана техническа помощ за решаване на специфични за агросектора проблеми, да предоставим форум на иновативни агротехнологии и пр. Целта ни е ясна – да подкрепим развитието на малкия бизнес в България!

Ето какво споделиха някои от нашите партньори в офис Велико Търново.

Светослав Гърдев (земеделски производител – зеленчукопроизводство): „Тук работят млади хора, които са истински професионалисти, с гъвкав подход и индивидуално отношение към всеки. Занимавам се със зеленчукопроизводство, имам 10 дка оранжерийно и 80 дка полско. Възползвах се тази година, както от инвестиционен кредит за изграждане на отоплителна инсталация, така и от оборотни средства за семена и препарати”.

Пламен Губерков (земеделски производител – пчеларство): „Доволен съм от шанса, който предоставят на дребните стопани. Имам 150 кошера и съм се възползвал от финансова помощ няколко пъти”.

Стефан Щурлев – един от победителите в конкурса „Кажи идеите си на глас” (търговия с фуражи и собственик на цех за пакетиране на фуражи): „УСТОИ Бизнес кредит 1” ме грабнаха с това, че благодарение на подкрепата им осъществих моя бизнес-инициатива”.

Христо Русев  (земеделски производител – животновъдство) казва, че благодарение на „УСТОИ Бизнес кредит 1” е взел средства за различни нужди – закупуване на земя, на животни, за разширяване на дейността. Цени в „УСТОИ Бизнес кредит 1”, това че помагат на дребните и средни стопани.

Благодарим на нашите клиенти за милите думи и обещаваме, че ще продължим да работим заедно за едни по-добри условия за бизнес в България!

 Заповядайте в обновения и модерен офис във В. Търново, кажете идеите си на глас, ние ще ви подкрепим!

Още новини

Празнично работно време

Уважаеми клиенти, вашето искане за кредит ще бъде разгледано в първите работни дни на 2024г. Екипът на УСТОИ ЕАД Ви пожелава Весели Коледни и Новогодишни празници

виж повече

Сигурност, бързина и модерни технологии: УСТОИ обединява сили с Evrotrust

Водени от приоритета да осигуряваме само най-качественото обслужване за всички наши клиенти, УСТОИ ГРУП Ви предоставя възможност за изцяло дигитални процеси при обработка на документация. По този начин спестявате време, усилия и средства, а Вашите лични данни (и тези на Вашия бизнес) се съхраняват и употребяват при максимално ниво на защита. *Вече можете да се […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече