Нашите клиенти

Можете да се доверите на УСТОИ АД, защото така имате възможност да реализирате идеите си!

Ваня Йорданова управлява козметичен салон в гр. В.Търново, специализиран в маникюр, педикюр, ноктопластика и поставяне на мигли.

Преди 5 години, водена от своя афинитет към красотата, Ваня изкарва курс за маникюрист и започва да търси поле за изява. В самото начало, поради липсата на достатъчен финансов ресурс тя отваря салон заедно със сътрудничка. За кратко време, благодарение на своите умения и силна мотивация да се развива, Ваня печели редовна клиентела. Това й дава стимул да разгърне и своята мечта – да има собствен салон. За да реализира целта си, Ваня се обръща към най-близките хора – нейното семейство. В този ключов момент, те я подкрепят като й предоставят помещение, находящо се в тяхната семейна къща. За да изпълни идеята си докарай, Ваня е принудена да се обърне и към финансов партньор, за да може да ремонтира и оборудва новото помещение. Така желанието й за развитие я среща с УСТОИ АД. С течение на времето, благодарение на упоритостта и уменията на Ваня, бизнесът потръгва много добре и тя е готова да влага още ресурс, като открива работно място и за фризьор. За реализацията на тази идея Ваня се доверява отново на екипа на УСТОИ АД.

За Ваня може да се каже, че е една модерно мислеща женя, която винаги гледа „стъпка напред” и вярва, че в основата на успеха стоят постоянното усъвършенстване на бизнеса и предлагането на високо качествено обслужване. Тя, от своя страна, говори за екипа на УСТОИ АД с благодарност, като отправя следното послание към други собственици на малък бизнес: „Можете да се доверите на УСТОИ АД, защото така имате възможност да реализирате идеите си!”

Още новини

Как да избегнем финансовите проблеми в условия на извънредно положение?

През последните два месеца всеки от нас се замисля за своето финансово състояние като си задава множество

виж повече

Нов адрес на офис Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от

виж повече

Извънредната ситуация, изисква извънредни решения! УСТОИ Бизнес кредит 1 е близо до вас!

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 продължава своята подкрепа, насочена

виж повече