Новини

Кой спечели безлихвено финансиране на своя проект

И през 2016 г. УСТОИ Бизнес кредит 1 даде уникалната възможност на собственици на малък бизнес и земеделски стопани да реализират своите идеи чрез конкурса „Кажи идеите си на глас“. Кампанията се организира за трета поредна година като  този път решихме да дадем по-голям брой награди, за да съдействаме за успеха на повече български предприемачи!

Ето ги и тях – големите победители в конкурса „Кажи идеите си на глас” 2016 :

Велико Търново:

    Йордан Сираков, Проект: „Нова баничарница”
    Любомир Александров, Проект: „Автомивка”
    Стефан Щурлев, Проект: „Цех за пакетаж“
    Петър Ганцаров, Проект: „Семеен хотел“
    Петър Иванов, Проект: „Къща за гости село Пчелище“

Перник:

    Мая Стоева, Проект: „Ново утро“
    Симеон Велинов, Проект: „Вълшебни и полезни  моменти и изживявания сред природата и водата”

Плевен:

    Митко Спиров, Проект: „Пелети Брест“
    Марин Маринов, Проект: „Водопроводно отклонение”
    Генади Петков, Проект: „Хлебопекарна Нина“
    Кристина Ангелова, Проект: „Здрави деца – щастливи майки“
    Десислава Маринова, Проект: „Предай умения и осигури бъдеще на друг. Дай шанс!“

Пловдив:

    Веселинка Павлова, Проект: „Цех за бутиково производство на сладка и консерви“
    Стефка Велева, Проект: „Учи и се забавлявай”

София:

    Донка Христова-Хаджийска, Проект: „Оборудване на перилно стопанство с модерна техника”

Честито на печелившите!

Журито на конкурса разгледа всички подадени заявки и взе своето решение на базата на предварително обявени критерии:

    Социален ефект на Проекта;
    Реализируемост на Проекта;
    Икономически ефект от реализация на Проекта

Проектите на победителите отговарят в максимална степен и на 3-те поставени критерия. Това е и причината броя на финалистите от всеки град да е различен! Изборът не беше лесен, но ние от  УСТОИБизнес кредит 1 смятаме, че крайният резултат от проведения конкурс са едни наистина ценни за обществото и реализируеми идеи.

Всеки от тези 15 победители може да се възползва от безлихвено финансиране за осъществяване на своя проект, като за целта в срок до 31.07.2016 г. подаде искане за бизнес кредит в съответния офис на Дружеството.

Важно! Кредитоискателите трябва да отговарят на изискванията на УСТОИ Бизнес кредит 1 от гледна точка на кредитна история, размер на бизнес, предложено обезпечение и условия за кандидатстване. В случай, че обявените победители в конкурса по някаква причина не успеят да покрият изискванията, Дружеството ще обяви второ класиране в срок до 15.08.2016 г.

Благодарим за участието, прекрасните идеи и възможността да ги реализираме заедно!

ВАЖНО!

За нас всички участвали проекти са ценни – и тази година решихме да дадем поощрителни наградина всички участвали в конкурса! Всеки участник може да реализира своя бизнес проект на промоционална цена и при изгодни условия.

Свържете се с наш специалист в най-близкия офис на Дружеството и ще получите допълнителна информация. Промоцията е в сила до 31.08.2016 г.

Още новини

Празнично работно време

Уважаеми клиенти, вашето искане за кредит ще бъде разгледано в първите работни дни на 2024г. Екипът на УСТОИ ЕАД Ви пожелава Весели Коледни и Новогодишни празници

виж повече

Сигурност, бързина и модерни технологии: УСТОИ обединява сили с Evrotrust

Водени от приоритета да осигуряваме само най-качественото обслужване за всички наши клиенти, УСТОИ ГРУП Ви предоставя възможност за изцяло дигитални процеси при обработка на документация. По този начин спестявате време, усилия и средства, а Вашите лични данни (и тези на Вашия бизнес) се съхраняват и употребяват при максимално ниво на защита. *Вече можете да се […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече