Новини

Кой спечели безлихвен кредит в конкурса „Кажи идеите си на глас”

Весела Петрова започва да се занимава с търговия на дамска конфекция през 2009 г. Днес тя умело управлява специализиран магазин на марка “Lucy” в МОЛ Плевен. Бизнесът й е наследство от нейната майка, която отваря първия си обект през 2000 г. През годините Весела е срещала не малко трудности в лицето на нелоялна конкуренция и липса на финансова подкрепа.

Първите крачки в бизнеса семейството полага с финансова подкрепа от УСТОИ АД. Весела споделя: „Средствата получени от УСТОИ АД ми помогнаха да разнообразя асортимента и разширя обхвата на бизнеса.“ За кратко време благодарение на своите умения и силна мотивация, Весела печели голям контингент от редовни клиенти. Нейната целеустременост, както и вярата в собствените възможности я тласкат към идеята да възроди една отдавнашна мечта.

Амбицията на Весела да развие бизнеса за поколения напред я срещат отново с УСТОИ. Тя споделя: „Отдавнашна моя мечта е да предложа услуга, по-различна от стандартните предложения в града, която да внесе сред хората позитивизъм и стремеж към по-добро. Често мисля за отварянето на нов обект, но поради липса на достатъчен финансов ресурс с течение на годините тези мои мисли се превръщаха в мечта“.

Весела представя идеята така: „Хепи мания смехурания е магазин, който ще предразполага клиентите с уют,приятно отношение и изненади. Всеки, който влезе ще релаксира и достави удовлетворение на себе си и своите близки. Магазинът ще предложи различен и нетипичен асортимент от сувенири, подаръци, опаковки и изненади на своите почитатели.“

Весела е млада бизнес дама, водена от силни амбиции за развитие. Тя вярва,че успешният бизнес е този, който се ръководи без страх и с риск към по-добро бъдеще! Благодарение на упорития труд, взаимното доверие и оказаната подкрепа от УСТОИ, първите стъпки по реализиране на идея: “Хепи мания смехурания“ са налице.

Нас тя определя като: „УСТОИ са спасение и надежда във всяка ситуация. Благодаря им, че повярваха в моята идея и инвестираха в нея!“

От името на спечелил голямата награда, Весела се обръща към своите колеги с думите: „Мечтайте и рискувайте!“

Ние от екипа на Бизнес кредит 1 / УСТОИ АД, поздравяваме Весела за смелостта да изкаже своята идея на глас и й пожелаваме успех, като се надяваме съвсем скоро да видим как една мечта се превръща в реалност!

Още новини

Как да избегнем финансовите проблеми в условия на извънредно положение?

През последните два месеца всеки от нас се замисля за своето финансово състояние като си задава множество

виж повече

Нов адрес на офис Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от

виж повече

Извънредната ситуация, изисква извънредни решения! УСТОИ Бизнес кредит 1 е близо до вас!

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 продължава своята подкрепа, насочена

виж повече