Новини

Кой финално се класира сред печелившите в конкурса „Кажи идеите си на глас”

Конкурсът „Кажи идеите си на глас“ е кампания на Бизнес кредит 1 / УСТОИ АД, която даде възможност на собствениците на малък бизнес да реализират свои добри идеи чрез средства, предоставени от Дружеството. В рамките на месец юли, участниците в промоцията имаха възможност да кандидатстват за безлихвен кредит с оглед реализация на своя бизнес проект.

Спечелилите конкурса бяха определени от комисия състояща се от тричленно жури. Идеите бяха оценени съгласно обявените критерии, а именно:

        Оригиналност на идеята;
        Реализируемост на идеята;
        Очакван положителен ефект върху паричните потоци от бизнеса;
        Последващ положителен социален ефект;

Обявяваме финалното класиране /редът на изброяване е произволен/:

    Весела Петрова чрез офис Плевен, Идея: „Хепи мания Смехурания”;
    Силвия Седевчева чрез офис Перник, Идея: „Магазин за дрехи”;
    Сашо Аспарухов чрез офис Плевен, Идея: „Създаване на детски кът, инвестиция за разширяване на дейността“
    Гергана Чулевска чрез офис Пловдив, Идея: „Бутикови облекла за дами от 1 до 70 години“
    Иван Александров чрез офис В.Търново, Идея: „Мини аквапарк“.

Честито на печелившите! Всеки от тях може да се възползва от безлихвен кредит за осъществяване на своята идея. Пожелаваме им успех и се надяваме съвсем скоро да видим как една идея се превръща в реалност!

В срок до 26.09.2014 г. всеки от победителите следва да подаде искане за кредит в съответния офис на Дружеството.

Важно! Кредитоискателите трябва да отговарят на изискванията на Бизнес кредит 1 / УСТОИ АД от гледна точка на кредитна история, размер на бизнес, предложено обезпечение и условия за кандидатстване.

Бизнес кредит 1 / УСТОИ АД благодари на всички участници в конкурса и поздравява собствениците на бизнес, които успяха да реализират идеите си на изгодна цена от 7 %!

Допълнителна информация можете да получите от офисите на Дружеството.

Кампанията на  Бизнес кредит 1 / УСТОИ АД бе посрещната с ентусиазъм и много усмивки!

Още новини

Празнично работно време

Уважаеми клиенти, вашето искане за кредит ще бъде разгледано в първите работни дни на 2024г. Екипът на УСТОИ ЕАД Ви пожелава Весели Коледни и Новогодишни празници

виж повече

Сигурност, бързина и модерни технологии: УСТОИ обединява сили с Evrotrust

Водени от приоритета да осигуряваме само най-качественото обслужване за всички наши клиенти, УСТОИ ГРУП Ви предоставя възможност за изцяло дигитални процеси при обработка на документация. По този начин спестявате време, усилия и средства, а Вашите лични данни (и тези на Вашия бизнес) се съхраняват и употребяват при максимално ниво на защита. *Вече можете да се […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече