Новини

Конкурс „Kажи идеите си на глас 2016” и получи безлихвено финансиране!

За трета поредна година УСТОИ БИЗНЕС КРЕДИТ 1 обявява прием за набирането на проекти, свързани с разширяване на бизнеса към конкурса „КАЖИ ИДЕИТЕ СИ НА ГЛАС“.

Конкурсът е кампания, която цели да даде възможност на предприемчиви собственици на малък бизнес и земеделски производители да реализират своите добри идеи благодарение на средства, подсигурени чрез Европейския инвестиционен фонд.

През 2014 г. и 2015 г. благодарение на кампанията предприемачи успяха да реализират идеите си без лихва и така да разширят бизнеса си. Много други имаха възможност да направят това на преференциални условия.

Ние знаем, че предприемачите разбират добре своя бизнес и винаги са пълни с идеи какво още да направят, за да бъде той по-успешен и иновативен. Често срещаните предизвикателства, според клиентите, с които работим са намирането на изгодно финансиране и партньор, който да повярва в тяхната идея и да инвестира в нея. Именно поради тази причина и големия интерес към кампанията през изминалите две години, УСТОИ БИЗНЕС КРЕДИТ 1 обявява за трета поредна година конкурс за набирането на добри идеи, в които да инвестира.

„КАЖИ ИДЕИТЕ СИ НА ГЛАС” е призив към предпиемачите да реализират бизнес идеите, за които ежедневно мислят, но, които често отлагат поради липсата на финансов ресурс.

В рамките на конкурса „Кажи идеите си на глас” УСТОИ БИЗНЕС КРЕДИТ 1 ще разгледа твоята бизнес идея. Ако тя е сред най-добрите, дружеството ще я финансира под формата на безлихвен кредит.

Първите 5 най-добри идеи ще получат безлихвено финансиране от УСТОИ БИЗНЕС КРЕДИТ 1

Конкурсът стартира на 01.04.2016 г. За да участвате в конкурса и да дадете ход на Вашата идея следва да отговаряте на Условията за участие и да попълните Заявка за участие и да я изпратите на office@ustoi.org или да я предадете лично в някой от офисите на Дружеството. Срокът за участие в конкурса и набиране на идеи е 31.05.2016 г.

В срок до 30.06.2016 Дружеството ще обяви спечелилите конкурса в своята интернет страница.

Запознайте се с  Условията за участие и изтеглете Заявка за участие!

Екипът на УСТОИ БИЗНЕС КРЕДИТ 1 желае УСПЕХ на всички участници!

Още новини

Как да избегнем финансовите проблеми в условия на извънредно положение?

През последните два месеца всеки от нас се замисля за своето финансово състояние като си задава множество

виж повече

Нов адрес на офис Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от

виж повече

Извънредната ситуация, изисква извънредни решения! УСТОИ Бизнес кредит 1 е близо до вас!

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 продължава своята подкрепа, насочена

виж повече