Новини

Конкурс „Кажи идеите си на глас 2015”

БИЗНЕС КРЕДИТ 1 / УСТОИ А Добявява прием за набирането на проекти, свързани с разширяване на бизнеса към конкурса „КАЖИ ИДЕИТЕ СИ НА ГЛАС“.

Конкурсът е кампания, която цели да даде възможност на предприемчиви собственици на малък бизнес и земеделски производители да реализират своите добри идеи благодарение на средства, подсигурени чрез Европейския инвестиционен фонд.

През 2014 г. благодарение на кампаниятапредприемачи успяха да реализират идеите си без лихва и така да разширят бизнеса си. Много други имаха възможност да направят това на преференциални условия.

Ние знаем, че предприемачите разбират добре своя бизнес и винаги са пълни с идеи какво още да направят, за да бъде той по-успешен. Често срещаните предизвикателства, според клиентите, с които работим са намирането на изгодно финансиране и партньор, който да повярва в тяхната идея и да инвестира в нея. Именно поради тази причина и големия интерес към кампанията през 2014 г.  БИЗНЕС КРЕДИТ 1 / УСТОИ АД обявява за втора поредна година конкурс за набирането на добри идеи, в които да инвестира.

„КАЖИ ИДЕИТЕ СИ НА ГЛАС” е призив към предпиемачите да реализират бизнес идеите, за които ежедневно мислят, но, които често отлагат поради липсата на финансов ресурс.

В рамките на конкурса „Кажи идеите си на глас” БИЗНЕС КРЕДИТ 1 / УСТОИ АД ще разгледа Вашата бизнес идея. Ако тя е сред най-добрите, дружеството ще я финансира под формата на безлихвен кредит.

Първите 5 най-добри идеи ще получат безлихвено финансиране от БИЗНЕС КРЕДИТ 1

Конкурсът стартира на 01.04.2015 г. За да участвате в конкурса и да дадете ход на Вашата идея следва да отговаряте на Условията за участие, да попълните Заявка за участие и да я изпратите на office@ustoi.org или да я предадете лично в някой от офисите на Дружеството. Срокът за участие в конкурса и набиране на идеи е 31.05.2015 г.

В срок до 30.06.2015 Дружеството ще обяви спечелилите конкурса в своята интернет страница.

Екипът на БИЗНЕС КРЕДИТ 1 желае УСПЕХ на всички участници!

Още новини

Празнично работно време

Уважаеми клиенти, вашето искане за кредит ще бъде разгледано в първите работни дни на 2024г. Екипът на УСТОИ ЕАД Ви пожелава Весели Коледни и Новогодишни празници

виж повече

Сигурност, бързина и модерни технологии: УСТОИ обединява сили с Evrotrust

Водени от приоритета да осигуряваме само най-качественото обслужване за всички наши клиенти, УСТОИ ГРУП Ви предоставя възможност за изцяло дигитални процеси при обработка на документация. По този начин спестявате време, усилия и средства, а Вашите лични данни (и тези на Вашия бизнес) се съхраняват и употребяват при максимално ниво на защита. *Вече можете да се […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече