Новини

Кои са класираните на втори етап за безлихвено финансиране

И тази година конкурсът „Кажи идеите си на глас” 2016 даде възможност на много собственици на бизнес да се възползват от безлихвено финансиране. Голяма част от спечелилите вече получиха средства от УСТОИ Бизнес кредит 1, за да реализират своите проекти. Всички останали участници в конкурса получиха възможност да реализират своите проекти чрез предоставено финансиране при преференциални условия.

По-долу са първите подгласници на спечелилите, които имат възможност да реализират своите проекти с безлихвено финансиране:

Велико Търново:

 1. Ангел Тасков – Проект „Условия за нашите момичета”
 
 Плевен:

  1. Йорданка Мильовска, Проект: „Дани фешън”

  2. Петър Петров, Проект: „Еко продукт”

Всеки от тях може да се възползва от предоставената възможност за осъществяване на своя проект, като в срок до 15.09.2016 г. подаде искане за бизнес кредит в съответния офис на Дружеството.

Още новини

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Плевен

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 20.04.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Плевен. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на ул.Г.С.Раковски 48. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в Плевен […]

виж повече

Как да избегнем финансовите проблеми в условия на извънредно положение?

През последните два месеца всеки от нас се замисля за своето финансово състояние като си задава множество

виж повече