Любопитно

Когато правиш добро, дори да е малко, то никога не е напразно!

Какво за вас е добро дело? Задавали ли сте си някога този въпрос?

Искаме да ви разкажем за една наша инициатива, която вече 2 години успяваме да осъществим благодарение на нашия приятел Пламен Митичев.

Той e IT специалист, които обича да помага на деца и хора в неравностойно положение. Пътищата ни се пресякоха покрай общата ни мисия –да помагаме.

В началото на месец март започнахме с нова благотворителна акция насочена към Помощно Училище „Станата“ (за деца с умствена изостаналост), гр. Нови Искър.

Идеята на тази акция беше свързана с по-нататъшното използване на част от старите ни, но годни компютри и монитори. Поетата инициатива се осъществи с цел да бъдат подпомогнато училище, което няма бюджет да оборудва учебните си кабинети и стаи с компютри.

За да предоставим компютрите на децата от ПУ „Станата“, готови за употреба Пламен се зае активно с тяхното почистване и повторно конфигуриране напълно безвъзмездно. Така те могат да бъдат в помощ както на децата по време на занятията им, така и на техните преподаватели. Цялата техника беше предоставена за ползване от ученици и учители на 16.03.2017г.

Със сигурност има и други училища и други ученици близо до вас, които биха се зарадвали да ползват неползваното от вас годно компютърно оборудване.

Когато правиш добро, дори и да е малко, то никога не е напразно!

Екипа на УСТОИ Бизнес кредит 1

Още новини

Празнично работно време

Уважаеми клиенти, вашето искане за кредит ще бъде разгледано в първите работни дни на 2024г. Екипът на УСТОИ ЕАД Ви пожелава Весели Коледни и Новогодишни празници

виж повече

Сигурност, бързина и модерни технологии: УСТОИ обединява сили с Evrotrust

Водени от приоритета да осигуряваме само най-качественото обслужване за всички наши клиенти, УСТОИ ГРУП Ви предоставя възможност за изцяло дигитални процеси при обработка на документация. По този начин спестявате време, усилия и средства, а Вашите лични данни (и тези на Вашия бизнес) се съхраняват и употребяват при максимално ниво на защита. *Вече можете да се […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече