Новини

„Кажи идеите си на глас” и вземи безлихвен кредит!

Ние от екипа на БИЗНЕС КРЕДИТ 1 / УСТОИ АД разбираме колко важно е за собствениците на малък  бизнес да бъдат ежедневно инициативни, да се променят постоянно, за да могат да отговорят на увеличаващите се изисквания на техните клиенти и да се справят в трудната и конкурентна пазарна среда.

Ние знаем, че предприемачите разбират добре своя бизнес и винаги имат много идеи как да бъде той по-успешен и печеливш. Често срещаните предизвикателства на клиентите, с които работим са свързани с намирането на изгодно финансиране и партньор, който да повярва в тяхната идея и да инвестира в нея. Именно поради тази причина БИЗНЕС КРЕДИТ 1 обявява конкурса за набирането на добри идеи, в които да инвестира.

„КАЖИ ИДЕИТЕ СИ НА ГЛАС” е призив към предпиемачите да реализират бизнес идеите, за които ежедневно мислят, но, които често отлагат поради липсата на финансов ресурс.

В рамките на конкурса „Кажи идеите си на глас” БИЗНЕС КРЕДИТ 1 ще разгледа Вашата бизнес идея. Ако тя е сред най-добрите, дружеството ще я финансира под формата на безлихвен кредит.

Първите 5 най-добри идеи ще получат безлихвено финансиране от БИЗНЕС КРЕДИТ 1

Конкурсът стартира на 01.07.2014 г. За да участвате в конкурса и да дадете ход на Вашата идея следва да отговаряте на Условията за участие и да попълните Заявка за участие и да я изпратите на office@ustoi.org или да я предадете лично в някой от офисите на Дружеството. Срокът за участие в конкурса и набиране на идеи е 31.07.2014.

В срок до 15.08.2014 Дружеството ще обяви спечелилите конкурса в своята интернет страница.

Екипът на БИЗНЕС КРЕДИТ 1 желае УСПЕХ на всички участници!

Запознайте се с  Условията за участие и изтеглете  Заявка за участие!

Още новини

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Плевен

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 20.04.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Плевен. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на ул.Г.С.Раковски 48. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в Плевен […]

виж повече

Как да избегнем финансовите проблеми в условия на извънредно положение?

През последните два месеца всеки от нас се замисля за своето финансово състояние като си задава множество

виж повече