Новини

Как се гради единен екип – като го оставиш сам…в гората…

Това се случи с нас, екипа на УСТОИ АД.

Ние бяхме част от един уникален и вълнуващ тиймбилдинг. Преживяването беше много зареждащо, но не само защото се намирахме извън работните си места. Събрахме се 24 души с различни характери и възгледи и като си представите, че 22 от тях сме жени, то предизвикателството е още по-голямо.

Изненадващо дори за нас самите, намерихме път един към друг и се забавлявахме от сърце. Игрите и обучението бяха стимулиращи и зареждащи.  На преден план излязоха качествата и потенциала на всеки от нас, учихме се да работим в екип с хора, които до този момент бяха просто „колегата от офис Плевен или Велико Търново“.

Много се смяхме, ама най-голямото предизвикателство беше за оставено за накрая, естествено… Сами да намерим място за пикник и да го подготвим, в напълно непознато за нас място в района с. Брестник, Пловдив.  “Мисия невъзможна“ или по-скоро вълнуващ начин да видим как всички с желание и търсещ дух се стремяхме да открием най-доброто място. Когато го открихме – познахме, че това е нашето място! Запалихме огън, приготвихме си вечеря и пяхме и танцувахме, заредени с положителна емоция и енергия.

На следващият ден нашият екип от служители се беше превърнал в екип от приятели!

Няма по-голямо богатство от това да отиваш всеки ден на място, където усмивките са ежедневие, екипността начин на общуване, а работата…нещото, което ни обединява!

Нашето изживяване в снимки…

Още новини

Как да избегнем финансовите проблеми в условия на извънредно положение?

През последните два месеца всеки от нас се замисля за своето финансово състояние като си задава множество

виж повече

Нов адрес на офис Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от

виж повече

Извънредната ситуация, изисква извънредни решения! УСТОИ Бизнес кредит 1 е близо до вас!

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 продължава своята подкрепа, насочена

виж повече