Новини

Как добра бизнес идея може да се финансира без лихва

Знаете ли, каква е мечтата на всеки един предприемач?

За повече от осемнадесетте си години работа с български предприемачи УСТОИ Бизнес кредит 1 смело може да заяви, че малкия бизнес мечтае да се развива и да порасне. Да получава подкрепа за реализиране на своите проекти, да се чуе и неговият глас, защото малкия бизнес е гръбнака на икономиката ни.

Посредством подкрепата на Европейският механизъм на микрофинансиране „ПРОГРЕС“, създаден от Европейския съюз, от 2013 г. УСТОИ Бизнес кредит 1 провежда своята инициатива за безлихвено финансиране на бизнес проекти „Кажи идеите си на глас“.

Конкурсът за идейни проекти има за цел да достигне до собственици на малък бизнес и земеделски производители, които искат да реализират свои проекти със социално значение.

Тази година „Кажи идеите си на глас“ ще отличи проектите на петима предприемачи, като за реализацията на всяка идея наградения участник може да получи до 25 000 лв. безлихвено финансиране.

Желаещите да участват в конкурса за бизнес проекти „Кажи идеите си на глас“ 2017, могат да го направят по няколко начина:

  • Да посетят офис на УСТОИ Бизнес кредит 1 в градовете София, Перник, Плевен, Велико Търново и Пловдив и заедно консултант да Дружеството да попълнят бланката за участие;
  • Tази гадина  участниците в конкурса могат да кандидатстват за безлихвено финансиране и онлайн през сайта http://ustoi-businesscredit1.org , като свалят бланката за участие и я изпратят попълнена по e-mail.

Крайният срок е 15.06.2017г.

От 2013 г., „Кажи идеите си на глас“ успя да предостави безлихвено финансиране и да подкрепи общо 21 проекта на обща стойност от 422 600 лв.

Сега думата има малкия бизнес!

Включи се и ти в конкурса „Кажи идеите си на глас“ като изпратиш своя идеен проект на УСТОИ Бизнес кредит 1 до 15.06.2017г.

Успех в бизнеса!

Още новини

Празнично работно време

Уважаеми клиенти, вашето искане за кредит ще бъде разгледано в първите работни дни на 2024г. Екипът на УСТОИ ЕАД Ви пожелава Весели Коледни и Новогодишни празници

виж повече

Сигурност, бързина и модерни технологии: УСТОИ обединява сили с Evrotrust

Водени от приоритета да осигуряваме само най-качественото обслужване за всички наши клиенти, УСТОИ ГРУП Ви предоставя възможност за изцяло дигитални процеси при обработка на документация. По този начин спестявате време, усилия и средства, а Вашите лични данни (и тези на Вашия бизнес) се съхраняват и употребяват при максимално ниво на защита. *Вече можете да се […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече