Новини

Инвестирай отговорно!

Кампанията „Инвестирай Отговорно” е част от международна образователна инициатива, провеждана от Международния център за микрофинансиранe. Старт на кампанията беше даден през 2014 г. и се провежда ежегодно. Като член на Центъра, УСТОИ Бизнес кредит 1 се включи в предизвикателството, заедно с още 21 микрофинансиращи организации от 15 държави в Европа.

„Инвестирай Отговорно“ е инициатива за популяризиране на етични стандарти за защита на клиентите и промотира финансовото образование сред тях.

Целта на инициативата е да се подобри финансовата култура и увеличат познанията на микропредприемачите за това как да заемат пари безопасно, да избягват прекалено големия дълг, който води до свръх задлъжнялост.

Посредством кампанията, собствениците на малък бизнес ще научат, че силата да заемат разумно пари е при тях. Ще могат да научат също така кои са ключовите въпроси, отговорите на които ще им помогнат да вземат информирано решение преди да сключат договор за заем, а именно:

  • Как да разбера, какъв заем мога да си позволя?
  • Как да определя, колко мога да си позволя да плащам на месец?
  • Как да изчисля цената на кредита  – лихви, такси, застраховки, комисионни?
  • Разбирам ли напълно договора?
  • Какво трябва да направя, ако не съм доволен от своя кредитор?

УСТОИ Бизнес кредит 1, в качеството си на партньор  в образователната инициатива ще предоставя достъп на собствениците на малък бизнес до вътрешна платформа, където се намират специално разработени  материали за финансова грамотност. Дружеството ще представи онлайн видео обучение и тематични послания в социалните мрежи. Всички материали са любезно предоставени от Международния Център за микрофинансиране и са адаптирани от УСТОИ Бизнес кредит 1 за реализиране на кампанията. 

Още новини

Празнично работно време

Уважаеми клиенти, вашето искане за кредит ще бъде разгледано в първите работни дни на 2024г. Екипът на УСТОИ ЕАД Ви пожелава Весели Коледни и Новогодишни празници

виж повече

Сигурност, бързина и модерни технологии: УСТОИ обединява сили с Evrotrust

Водени от приоритета да осигуряваме само най-качественото обслужване за всички наши клиенти, УСТОИ ГРУП Ви предоставя възможност за изцяло дигитални процеси при обработка на документация. По този начин спестявате време, усилия и средства, а Вашите лични данни (и тези на Вашия бизнес) се съхраняват и употребяват при максимално ниво на защита. *Вече можете да се […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече