Новини

Ден на микрофинансирането!

На 20-ти октомври 2017 отбелязваме 3-тия Европейски ден на Микрофинансирането – инициатива на Европейската мрежа за микрофинансиране /EMN/ и Международния център за микрофинансиране /MFC/

Ние от УСТОИ Бизнес кредит 1, заедно с подкрепата на нашите партньори от Европейската мрежа за микрофинансиране /EMN/ и Международния център за микрофинансиране /MFC/ честваме 3-тия Европейски ден на Микрофинансирането.

Инициативата има за цел да повиши осведомеността на европейските граждани относно микрофинансирането като инструмент за борба със социалното изключване и безработицата.  

Участниците в инициативата се стремят да покажат как работи микрофинансирането, как подкрепя намаляването на безработицата и дава шанс на самонаети лица, изключени от традиционния финансов сектор.

По случай Деня на микрофинансирането, организаторите са подготвили разнообразни инициативи, включително и уеб-семинар, на който ще бъдат представени бизнес модели и  добри практики за предоставяне на отговорно финансиране за всички.

На уебсайта на организаторите има публикувани и специални видео материали, изготвени от членове на Центъра за микрофинансиране, популяризиращи добри практики за подкрепа на малкия бизнес в Европа. За преглед на материалите, посетете: http://mfc.org.pl/2017emd-learn-more-get-involved/

Нека заедно да отбележим Деня на микрофинансирането, като ние от УСТОИ Бизнес кредит 1 се ангажираме да продължим да предоставяме отговорно финансиране на малкия бизнес.

Поздравяваме всички наши клиенти, като се надяваме, че ще продължават да взимат отговорни решения за техния бизнес.

Апелираме към всички собственици на малък бизнес да се информират задълбочено за всички условия преди да получат кредит! Внимателно да избират своя финансов партньор!

Заедно за по-добро бъдеще на малкия бизнес!

Още новини

Как да избегнем финансовите проблеми в условия на извънредно положение?

През последните два месеца всеки от нас се замисля за своето финансово състояние като си задава множество

виж повече

Нов адрес на офис Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от

виж повече

Извънредната ситуация, изисква извънредни решения! УСТОИ Бизнес кредит 1 е близо до вас!

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 продължава своята подкрепа, насочена

виж повече