Нашите клиенти

Да се довериш на подходящия финансов партньор

Мариана Борисова е млад, амбициозен и енергичен собственик на малък бизнес. Управлява успешно своя новооткрит спортен център в гр.Велико Търново.

За Мариана спортът е начин на живот. Тя спортува през целия си живот, докато в един момент решава да превърне своето хоби в бизнес. За целта Мариана завършва професионален курс и получава сертификат за инструктор по „Канго Джъмпс“. Това е спорт, който добива все по-голяма популярност, както в световен мащаб, така и у нас.

Освен ефективно, „Канго Джъмпс“ е и изключително забавно и разтоварващо преживяване. Мариана намира подходящото помещение и с помощта на подкрепата на своето семейство го оборудва с нови фитнес уреди, специализираните за Канго Джъмпс обувки и масажно студио. Така, Мариана открива първия във Велико Търново спортен център с „Канго Джъмпс“ тренировки.

Мариана научава за УСТОИ АД чрез конкурса „Кажи идеите си на глас“. Кампанията съвпада с нейното желание за допълнителна инвестиция в бизнеса. С помощта на малка и изключително изгодна инвестиция Мариана увеличава броя на обувките за „Канго Джъмпс“ и така дава възможност на повече хора да се възползват от този спорт. „Доволна съм от професионализма и бързината на УСТОИ АД“, споделя с усмивка Мариана.  

Посланието й към собствениците на малък бизнес е следното: ”Ако желаете коректен и лоялен финансов партньор, успешното решение е да се доверите на УСТОИ АД!

Още новини

Празнично работно време

Уважаеми клиенти, вашето искане за кредит ще бъде разгледано в първите работни дни на 2024г. Екипът на УСТОИ ЕАД Ви пожелава Весели Коледни и Новогодишни празници

виж повече

Сигурност, бързина и модерни технологии: УСТОИ обединява сили с Evrotrust

Водени от приоритета да осигуряваме само най-качественото обслужване за всички наши клиенти, УСТОИ ГРУП Ви предоставя възможност за изцяло дигитални процеси при обработка на документация. По този начин спестявате време, усилия и средства, а Вашите лични данни (и тези на Вашия бизнес) се съхраняват и употребяват при максимално ниво на защита. *Вече можете да се […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече