Нашите клиенти

Да се довериш на подходящия финансов партньор

Мариана Борисова е млад, амбициозен и енергичен собственик на малък бизнес. Управлява успешно своя новооткрит спортен център в гр.Велико Търново.

За Мариана спортът е начин на живот. Тя спортува през целия си живот, докато в един момент решава да превърне своето хоби в бизнес. За целта Мариана завършва професионален курс и получава сертификат за инструктор по „Канго Джъмпс“. Това е спорт, който добива все по-голяма популярност, както в световен мащаб, така и у нас.

Освен ефективно, „Канго Джъмпс“ е и изключително забавно и разтоварващо преживяване. Мариана намира подходящото помещение и с помощта на подкрепата на своето семейство го оборудва с нови фитнес уреди, специализираните за Канго Джъмпс обувки и масажно студио. Така, Мариана открива първия във Велико Търново спортен център с „Канго Джъмпс“ тренировки.

Мариана научава за УСТОИ АД чрез конкурса „Кажи идеите си на глас“. Кампанията съвпада с нейното желание за допълнителна инвестиция в бизнеса. С помощта на малка и изключително изгодна инвестиция Мариана увеличава броя на обувките за „Канго Джъмпс“ и така дава възможност на повече хора да се възползват от този спорт. „Доволна съм от професионализма и бързината на УСТОИ АД“, споделя с усмивка Мариана.  

Посланието й към собствениците на малък бизнес е следното: ”Ако желаете коректен и лоялен финансов партньор, успешното решение е да се доверите на УСТОИ АД!

Още новини

Как да избегнем финансовите проблеми в условия на извънредно положение?

През последните два месеца всеки от нас се замисля за своето финансово състояние като си задава множество

виж повече

Нов адрес на офис Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от

виж повече

Извънредната ситуация, изисква извънредни решения! УСТОИ Бизнес кредит 1 е близо до вас!

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 продължава своята подкрепа, насочена

виж повече