Новини

Бизнес срещи на земеделски производители в област Велико Търново

На 20.03.2015 г. в селата Поликраище и Джулюница с любезното съдействие на кметствата в двете населени места, Акционерно Дружество УСТОИ /БИЗНЕС КРЕДИТ 1 организира и проведе „Бизнес среща на Земеделският производител“.

Бяха поканени експерти и консултанти по изготвяне и финансиране на проекти на земеделски производители.

На срещите, регистрирани и нерегистрирани земеделски производители от селата Джулюница, Козаревец и Поликраище споделиха различни свои идеи за развитие. Разгледани бяха нови възможности за подкрепа на земеделски стопани при осъществяване на бизнес проекти.

Земеделските производители получиха подробна информация за основните принципи и изисквания към кандидатите за държавно подпомагане в програмен период 2014 – 2020, както и за видовете представяни помощи и етапи за одобрение и контрол.

Бяха обсъдени възможностите за финансиране на различни идеи за развитие на бизнеса от УСТОИ /БИЗНЕС КРЕДИТ 1. Финансирането на проекти на регистрирани и нерегистрирани земеделски производители от страна на УСТОИ / БИЗНЕС КРЕДИТ 1 е по линия на програма ПРОГРЕС на Европейския съюз.

Земеделски производители, работещи в региона и проявяващи интерес към обсъжданите теми и/или нуждаещи се от допълнително финансиране, могат да се обърнат към представител на УСТОИ /БИЗНЕС КРЕДИТ 1, офис В.Търново или на национален телефон 0 7001 7005.

Още новини

Как да избегнем финансовите проблеми в условия на извънредно положение?

През последните два месеца всеки от нас се замисля за своето финансово състояние като си задава множество

виж повече

Нов адрес на офис Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от

виж повече

Извънредната ситуация, изисква извънредни решения! УСТОИ Бизнес кредит 1 е близо до вас!

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 продължава своята подкрепа, насочена

виж повече