Новини

Бизнес срещи на земеделски производители в област Велико Търново

На 20.03.2015 г. в селата Поликраище и Джулюница с любезното съдействие на кметствата в двете населени места, Акционерно Дружество УСТОИ /БИЗНЕС КРЕДИТ 1 организира и проведе „Бизнес среща на Земеделският производител“.

Бяха поканени експерти и консултанти по изготвяне и финансиране на проекти на земеделски производители.

На срещите, регистрирани и нерегистрирани земеделски производители от селата Джулюница, Козаревец и Поликраище споделиха различни свои идеи за развитие. Разгледани бяха нови възможности за подкрепа на земеделски стопани при осъществяване на бизнес проекти.

Земеделските производители получиха подробна информация за основните принципи и изисквания към кандидатите за държавно подпомагане в програмен период 2014 – 2020, както и за видовете представяни помощи и етапи за одобрение и контрол.

Бяха обсъдени възможностите за финансиране на различни идеи за развитие на бизнеса от УСТОИ /БИЗНЕС КРЕДИТ 1. Финансирането на проекти на регистрирани и нерегистрирани земеделски производители от страна на УСТОИ / БИЗНЕС КРЕДИТ 1 е по линия на програма ПРОГРЕС на Европейския съюз.

Земеделски производители, работещи в региона и проявяващи интерес към обсъжданите теми и/или нуждаещи се от допълнително финансиране, могат да се обърнат към представител на УСТОИ /БИЗНЕС КРЕДИТ 1, офис В.Търново или на национален телефон 0 7001 7005.

Още новини

Празнично работно време

Уважаеми клиенти, вашето искане за кредит ще бъде разгледано в първите работни дни на 2024г. Екипът на УСТОИ ЕАД Ви пожелава Весели Коледни и Новогодишни празници

виж повече

Сигурност, бързина и модерни технологии: УСТОИ обединява сили с Evrotrust

Водени от приоритета да осигуряваме само най-качественото обслужване за всички наши клиенти, УСТОИ ГРУП Ви предоставя възможност за изцяло дигитални процеси при обработка на документация. По този начин спестявате време, усилия и средства, а Вашите лични данни (и тези на Вашия бизнес) се съхраняват и употребяват при максимално ниво на защита. *Вече можете да се […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече