Новини

Безлихвено финансиране до 25 000лв. спечелиха 5 отличени бизнес проекта

Конкурсът за идейни бизнес проекти „Кажи идеите си глас“ иницииран от Устои Бизнес кредит 1 за поредна години даде на възможност на собствениците на малък бизнес и земеделски производители да реализират идеите си, като ги подкрепи с безлихвено финансиране.

Конкурсът се организира за четвърта поредна година, като до момента са финансирани общо 21 бизнес проекта на обща стойност 422 600лв.

„Кажи идеите си на глас“ 2017г. отличи още 5 големи победители, които ще имат възможност с полученото безлихвено финансиране да реализират идеите си за развитие на бизнеса.

Ето и кои са победителите: 

Велико Търново:

  1. Костадин БояджиевПроект: „Производство на пластмасови изделия и 3D печат с приложение в медицината“.
  2. Марияна БорисоваПроект: „Сладък спорт – откриване на обект за здравословни храни“.
  3. Снежана ДимитроваПроект: „Солна стая – метод на алтернативно лечение“.

София

  1. Стефан НенковПроект: „Откриване на заведение с БИО храни и продукти за здравословно хранене в близост до училище с изградени условия за хора с увреждания“.

Плевен:

  1. Румен ГорановПроект: „Пекарната на Румен – откриване на пекарна в малко населено място с.Горни Дъбник и затваряне на производствения цикъл“.

Честито на печелившите!

Журито на конкурса разгледа всички подадени заявки и взе своето решение на базата на предварително обявени критерии:

  • Социален ефект на Проекта;
  • Реализируемост на Проекта;
  • Икономически ефект от реализация на Проекта;
  • Качество на заявката;

Проектите на победителите отговарят в максимална степен и на 4-те поставени критерия. Това е и причината броя на финалистите от всеки град да е различен.

Изборът не беше лесен, но ние от  УСТОИ Бизнес кредит 1 смятаме, че крайният резултат от проведения конкурс са едни наистина ценни за обществото и реализируеми идеи.

Всеки от тези 5 победители може да се възползва от безлихвено финансиране за осъществяване на своя проект, като за целта в срок до 31.07.2017 г. е необходимо да подаде искане за бизнес финансиране в съответния офис на Устои Бизнес кредит 1.

Важно! 

Всички спечелили финалисти трябва да отговарят на изискванията на УСТОИ Бизнес кредит 1 от гледна точка на кредитна история, размер на бизнес, предложено обезпечение и условия за кандидатстване. В случай, че обявените победители в конкурса по някаква причина не успеят да покрият изискванията, Бизнес кредит 1 ще обяви и второ класиране в срок до 15.08.2017 г.

 Благодарим за участието, прекрасните идеи и възможността да ги реализираме заедно!

И още нещо важно!

За нас всички участвали проекти са ценни – и тази година решихме да дадем поощрителни награди на всички класирани заявки!

Всеки класиран участник може да реализира своя бизнес проект на промоционална цена и при изгодни условия.

Свържете се с наш специалист в най-близкия офис на Устои Бизнес кредит 1 и ще получите допълнителна информация.

Промоцията е в сила до 31.08.2017 г.

Още новини

Празнично работно време

Уважаеми клиенти, вашето искане за кредит ще бъде разгледано в първите работни дни на 2024г. Екипът на УСТОИ ЕАД Ви пожелава Весели Коледни и Новогодишни празници

виж повече

Сигурност, бързина и модерни технологии: УСТОИ обединява сили с Evrotrust

Водени от приоритета да осигуряваме само най-качественото обслужване за всички наши клиенти, УСТОИ ГРУП Ви предоставя възможност за изцяло дигитални процеси при обработка на документация. По този начин спестявате време, усилия и средства, а Вашите лични данни (и тези на Вашия бизнес) се съхраняват и употребяват при максимално ниво на защита. *Вече можете да се […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече