Новини

Безлихвено бизнес финансиране

От 1998 г. УСТОИ Бизнес кредит 1 подпомага развитието на малкия бизнес в България чрез предоставяне на постоянен, качествен и своевременен достъп до финансови услуги. Дейността на Дружеството се подпомага от Европейския Инвестиционен фонд . Средствата, отпускани за развитието на дребните предприемачи и земеделските производители са по линия на Програмата за микрофинансиране ПРОГРЕС на Европейския съюз.

Ние разбираме, че предприемчивите собственици на бизнес имат необходимост от изгодни финансови средства и НАВРЕМЕННА ПОДКРЕПА. В допълнение на изгодния финансов ресурс, който предоставяме на дребни предприемачи и фермери, ние стартираме за пета поредна година Конкурс за безлихвено финансиране на бизнес проекти със социално значение „Кажи идеите си на глас“ 2018.

От 2014 г. чрез конкурса бяха подкрепени общо 26 проекта на обща стойност от 510 660 лв., които получиха безлихвено финансиране от УСТОИ Бизнес кредит 1.

Желаещите да участват в конкурса за безлихвено финансиране на бизнес проекти могат да го направят по няколко начина:

  • Да посетят офис на УСТОИ Бизнес кредит 1 в градовете София, Перник, Плевен, Велико Търново и Пловдив и заедно представител да Дружеството да попълнят бланката за участие;
  • Да кандидатстват онлайн Online като изтеглят Заявка за участие и я изпратат попълнена на microfinance@ustoi.org

ЕДИН ОТ СПЕЧЕЛИЛИТЕ ПРЕЗ 2017Г. И ВЕЧЕ РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ Е НА ПРЕДПРИЕМЧИВАТА ЕЛИЗАБЕТ ЯКУПОВА.

„Казвам се Елизабет Якупова и съм предприемач от 20г. Родих се и израснах сред тайните на грънчарското колело. На занаята научих и съпруга си, а децата ни вече са четвърто поколение грънчари.

През годините работа сме се изправяли пред различни предизвикателства в бизнеса. Научихме, че за да успяваме и да продължаваме да се борим, в бизнеса освен от упорит труд се нуждаем и от сигурен партньор, а ние го намерихме в лицето на УСТОИ Бизнес кредит 1.

В конкурса „Кажи идеите си на глас“ се включихме за първи път през 2017г. Проектът, с който участвахме нарекохме „Българско народно творчество“, защото чрез него искахме да разкрием пред повече хора възможностите на грънчарското колело, което е част от автентичен български занаят.

Не се колебахме много, когато получихме покана за участие в конкурса и както се казва решихме, участвахме и спечелихме. Нашият отличен проект вече се реализира и новата ни работилница приема първите си ученици.

За това не се колебайте и дерзайте!

Аз се доверих на УСТОИ Бизнес кредит 1 и продължавам смело напред!“

Сега думата има малкия бизнес!

Включете се и вие в конкурса „Кажи идеите си на глас“ 2018г. като изпратите своята идеия към УСТОИ Бизнес кредит 1 до 15.06.2018г.

Успех в бизнеса!

Още новини

Празнично работно време

Уважаеми клиенти, вашето искане за кредит ще бъде разгледано в първите работни дни на 2024г. Екипът на УСТОИ ЕАД Ви пожелава Весели Коледни и Новогодишни празници

виж повече

Сигурност, бързина и модерни технологии: УСТОИ обединява сили с Evrotrust

Водени от приоритета да осигуряваме само най-качественото обслужване за всички наши клиенти, УСТОИ ГРУП Ви предоставя възможност за изцяло дигитални процеси при обработка на документация. По този начин спестявате време, усилия и средства, а Вашите лични данни (и тези на Вашия бизнес) се съхраняват и употребяват при максимално ниво на защита. *Вече можете да се […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече