Новини

Безлихвено бизнес финансиране – ново класиране 2018г.

Конкурсът „Кажи идеите си на глас“ 2018г. е възможност на собствениците на малък бизнес да реализират проектите си за развитие чрез безлихвено финансиране.

УСТОИ Бизнес кредит 1 вече предостави финансиране на участниците в конкурса, които отговарят на оповестените условия. Както беше обявено на старта на конкурса, специална комисия разгледа  всички кандидатури за участие в конкурса като оцени представените бизнес проекти.

След отпадане на някои от първоначалните победители, комисията на конкурса обяви и окончателно класираните проекти:

  • Венцислав Евгениев, Проект „Производство на фуражни пелети и пелети за отопление“, гр. Перник – финансиран в размер на 25 000 лв.
  • Красимир Димитров, Проект „Изграждане на леглова база към МЦ „Оxsidia“, гр. Велико Търново– финансиран в размер на 25 000лв.
  • Десислава Стоева, с Проект „Нова Еко фурна“, Перник – финансиран в размер на 25 000 Лв.

За 5-те години по линия на конкурса, УСТОИ Бизнес кредит 1 подкрепи 29 бизнес проекта като предостави безлихвено финансиране на обща стойност в размер на 585 660 лв.

Очаквайте следващите ни публикации по темата, за да проследим заедно развитието на проектите, както и да разберете нещо повече за финалистите в конкурса за 2018г.

Пожелаваме им успех!

Още новини

Празнично работно време

Уважаеми клиенти, вашето искане за кредит ще бъде разгледано в първите работни дни на 2024г. Екипът на УСТОИ ЕАД Ви пожелава Весели Коледни и Новогодишни празници

виж повече

Сигурност, бързина и модерни технологии: УСТОИ обединява сили с Evrotrust

Водени от приоритета да осигуряваме само най-качественото обслужване за всички наши клиенти, УСТОИ ГРУП Ви предоставя възможност за изцяло дигитални процеси при обработка на документация. По този начин спестявате време, усилия и средства, а Вашите лични данни (и тези на Вашия бизнес) се съхраняват и употребяват при максимално ниво на защита. *Вече можете да се […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече