Новини

Възможности за реализиране на бизнес проекти на земеделски производители от гр. Кричим

На 28.10.2016г. в НЧ „ Пробуда“ гр. Кричим,  Областен информационен център – Пловдив, с участието на представител на УСТОИ АД, проведе информационна среща, на която присъстваха земеделски производители. Целта на срещата бе заинтересовани земеделски стопани да получат разяснения, свързани с възможностите за финансиране на техни проекти по линия на Програмата за развитие на селските райони и Европейския механизъм за микрофинансиране „ПРОГРЕС“. Представител на  УСТОИ АД информира присъстващите  за изгодните възможности за финансиране на бизнеса, които Дружеството предлага по програма „ПРОГРЕС“.

Представена беше дългогодишната история, мисията, стратегическите цели и постигнати резултати на Дружеството, ориентирани към стимулиране на растежа на малкия бизнес в България.

Акцент на срещата бе, че УСТОИ АД, в качеството си на партньор на Европейския Инвестиционен Фонд (ЕИФ), дава възможност на малки земеделски производители бързо и при изгодни условия да получат финансиране.

Впечатления направиха принципите ни работа – прозрачност на условията за кредитиране и индивидуалния подход, чрез който работим със своите клиенти. Присъстващите земеделски стопани поставиха ред въпроси за начина ни на работа, възможностите, които им предлагаме, за да развиват своето стопанство и привилегиите, които могат да ползват като наши клиенти.

Още новини

Как да избегнем финансовите проблеми в условия на извънредно положение?

През последните два месеца всеки от нас се замисля за своето финансово състояние като си задава множество

виж повече

Нов адрес на офис Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от

виж повече

Извънредната ситуация, изисква извънредни решения! УСТОИ Бизнес кредит 1 е близо до вас!

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 продължава своята подкрепа, насочена

виж повече