Любопитно

Устои Бизнес кредит 1 на фокус! Разговор с Деси

Деси е един от най-младите членове в нашият екип. Родена в гр. Левски, израснала в гр. Плевен, а сега постоянен жител на гр. Велико Търново, тя не спира да търси следващите нови и вълнуващи предизвикателства в живота си.

 Деси ни споделя, че едно от тях е започнало преди около две години – когато става част от УСТОИ Бизнес кредит 1 и част от екипа на офис Велико Търново.

Като представител на зодия Близнаци, тя винаги се е борила не само в живота, но и със самата себе  – винаги й се е искало по – решителната и борбената половина да надделее в нея, но по-често надделява по – добрата, половина и тази която винаги прощава, и отстъпва.

Деси, това което знаем за теб, е че си много усмихнат и положителен човек. Какво те вдъхновява да запазиш доброто си настроение?

Това, което най- много ме зарежда с енергия и с усмивка е контакта ми с различен тип хора. Когато контактувам и опознавам хората, винаги ми се случва нещо, което остава трайно в съзнанието ми. Интересното е, че дори и да е отрицателно, то аз го приемам с усмивка и го превръщам в забавна история.

Знаем, че си завършила Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“ със специалност Български език и история със степен Педагог прогимназия. Как избра тази специалност и работила ли си някога като преподавател?  

След като взех бакалавърската си степен исках да се реализирам и да работя по специалността. Тогава започнах работа като преподавател по български език и литература. Бях много ентусиазирана и имах големи очаквания. Може би за това останах и разочарована, когато виждах с очите си, как учениците не уважаваха своите учители и това много ми тежеше. Спомнях си с носталгия за дните, когато аз бях ученички по конкретно за уважението, което изпитвах към своите учители.

Това ли беше момента, в които реши да търсиш своето ново призвание – в случая да станеш Експерт по бизнес финансиране? Имаше ли някой, който ти подсказа, че взимаш правилното решение?

Това беше един от моментите. Другият фактор се оказа личния пример на баща ми и сестра ми.

Баща ми работи в областта на банковото дело от дълги години , а моята сестра – Вили, беше част от екипа на УСТОИ Бизнес кредит 1 и ми даде пример, как тук човек има възможност да се развива и усъвършенства, дори да се доизгради като личност.

За това рискувах и успях!

Какво ти носи най-голямо удовлетворение в работа?

Може би факта, че ние съдействаме на хората не само финансово, но дори и в личен план, като винаги сме готови да им подадем ръка. Най-удовлетворена се чувствам, когато клиентите останат доволни от нас. Щастлива съм от факта, че имам възможност да работя, да се развивам и да се доказвам в различни насоки.

Ще ни споделиш ли, какво обичаш да правиш през свободното си време?

През свободното си време обичам да пътувам и да се посещавам исторически забележителности. Нашата страна има огромно историческо наследство и това допълнително ме кара да се чувствам изключително горда.

Посещавала съм различни места, но най-величественото от тях за мен е Перперикон. Като човек, който е учил история това мое пътуване до там ще остане трайно в съзнанието ми.

Кое е твоето мото в живота?

Животът е избор, а изборът е в теб.

Как би се описала с три думи?

Добра, дива и забавна.

А как би описала колегите си? Опитай отново с три думи.

Положителни, усмихнати и забавни.

Какво послание би искала да отправиш към всички предприемачи, с които работим?

Моето послание към предприемачите е да не се отказват от мечтите си, да продължават да борят за тях и със съвместна работа можем да ги осъществим.

„Смелите мечтаят и ние с тях“

А какво би било твоето послание към нас, екипа на УСТОИ Бизнес кредит 1?

Посланието, което искам да отправя към колегите си е да сме по – търпели и да проявяваме по-голямо разбирателство един към друг, защото ПРОДЪЛЖАВАМЕ ЗАЕДНО!

Още новини

Празнично работно време

Уважаеми клиенти, вашето искане за кредит ще бъде разгледано в първите работни дни на 2024г. Екипът на УСТОИ ЕАД Ви пожелава Весели Коледни и Новогодишни празници

виж повече

Сигурност, бързина и модерни технологии: УСТОИ обединява сили с Evrotrust

Водени от приоритета да осигуряваме само най-качественото обслужване за всички наши клиенти, УСТОИ ГРУП Ви предоставя възможност за изцяло дигитални процеси при обработка на документация. По този начин спестявате време, усилия и средства, а Вашите лични данни (и тези на Вашия бизнес) се съхраняват и употребяват при максимално ниво на защита. *Вече можете да се […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече