Новини

Бизнес среща „В подкрепа на земеделския бизнес“

На 19.03.2014 в Пловдив по съвместната инициатива на Устои АД и Община Марица се проведе Бизнес среща „В подкрепа на земеделския бизнес“.

На срещата бяха поканени Земеделските производители от района да споделят идеи и предизвикателства в управлението на бизнеса си и да получат полезна информация по актуални за тях теми.

Пред повече от 50 представители на земеделския бизнес Кметът на Община Марица Димитър Иванов сподели резултати по завършени проекти по  Европейската програма за развитие на селските райони и проекти, по които се работи и предстои да бъдат реализирани в отделните населени места.

Специалното участие на лектори от ВУАРР представи на аудиторията интересни и вълнуващи теми като Обучението и професионалната квалификация на младите земеделци, движението на изкупните цени на основните култури за региона, нови насоки и параметри на финансиране по Европейски програми през новия програмен период, биологичното земеделие като перспективна посока за развитие.

След повдигнатите актуални теми, акцент на срещата беше поставен с представянето на УСТОИ АД като необходимия  и етичен партньор на земеделския бизнес. Дискутирани бяха възможностите за финансиране на различни идеи за развитие на бизнеса и финансовата подкрепа, която Дружеството осигурява на земеделските производители за преодоляване на затрудненията в управлението на бизнеса си.

Срещата беше ползотворна. Споделени бяха идеи и проблеми, които стоят на дневен ред пред земеделците в региона, разменени бяха контакти, уговориха се индивидуални срещи за съвместна сътрудничество. Всички присъстващи получиха полезни информационни материали и координати на бизнес партньори.

За допълнителна информация по повдигнатите на срещата въпроси лице за контакт                                                                               

Соня Кунева

Ръководител Отдел Бизнес Услуги

Устои АД – Офис Пловдив

тел. 0892 91 0041

Още новини

Празнично работно време

Уважаеми клиенти, вашето искане за кредит ще бъде разгледано в първите работни дни на 2024г. Екипът на УСТОИ ЕАД Ви пожелава Весели Коледни и Новогодишни празници

виж повече

Сигурност, бързина и модерни технологии: УСТОИ обединява сили с Evrotrust

Водени от приоритета да осигуряваме само най-качественото обслужване за всички наши клиенти, УСТОИ ГРУП Ви предоставя възможност за изцяло дигитални процеси при обработка на документация. По този начин спестявате време, усилия и средства, а Вашите лични данни (и тези на Вашия бизнес) се съхраняват и употребяват при максимално ниво на защита. *Вече можете да се […]

виж повече

Нов офис на УСТОИ ЕАД в гр. Пловдив

Уважаеми клиенти и партньори, УСТОИ Бизнес кредит 1 ви информира, че от днес 14.09.2022 г. Дружеството премести своя офис в гр.Пловдив. Новият офис се намира в удобна за достъп локация, находяща се на бул. Дунав 101. Пред офиса има възможност за паркиране, в близост са спирки на обществения транспорт. Както всички останали офиси на Дружеството, офисът в […]

виж повече